Klubnyheder

Mindeord for Niels Stidsen

20.07.2020

Bestyrelsen i Horsens Badminton skriver disse mindeord for Niels Stidsen, som døde den 13. juli 2020 efter kort tids sygdom. Niels blev 72 år.

 

En markant frivillig idrætsleder i Horsens er her ikke mere. Niels Stidsen var en ildsjæl i foreningslivet, og det var sportens verden, som stod ham nær. Niels kom til Horsens Badminton Klub i 2003. Han spillede ikke selv badminton, men han nød at deltage i klubbens sammenhold og liv. Han blev klubbens kasserer, og denne post varetog han til sin død.

 

Niels’ store erfaring og hans mangeårige indsats skabte en god kontinuitet i badmintonklubben. Niels var en engageret klubmand, og han kunne lide at være med, hvor beslutninger træffes. Han havde dog aldrig behov for at stå i forreste række, men han lavede altid en stærk indsats på de indre linjer. Niels var struktureret, ihærdig og pligtopfyldende med sine klubopgaver, og han var til en vis grad også stædig, når holdninger blev debatteret – men der blev lyttet til ham, for han havde altid styr på detaljer og fakta.

 

Niels har været et stabilt bolværk i Horsens Badminton Klub gennem både gode og hårde tider. Gennem årene har han samarbejdet med flere forskellige bestyrelser, og han har været med til at plante mange frø og se dem blomstre. Han var en central del af det årlige sponsorarrangement ”HBK-Tour”, og han var også en del af et lille ”Serviceteam”, som løser utallige praktiske opgaver i en stor sportsklub – Niels var aldrig tilbageholden med at yde en frivillig indsats for klubben og medlemmerne.

 

Niels kom meget i badmintonhallen på Sognegårdsvej, hvor han var kendt og vellidt af spillere og ledere. Vi vil savne hans venskab, hans lune væremåde og alle de gode faglige indspark, og vi er taknemmelige over at have haft ham i og omkring klubben i 17 gode år.

 

Vores varmeste tanker går til familien.

Æret være Niels Stidsens minde – en stor holdspiller som end ikke selv spillede badminton.

 

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

/Christian Jakobsen