Klubnyheder

Vindere af mesterskaber 2019

04.12.2019

Hej alle HBK'ere

Mange HBK'ere har i 2019 opnået flotte turneringsresultater, og Horsens Kommune vil traditionen tro gerne hædre de idrætsudøvere, som gennem året har vundet titler til de officielle mesterskaber. Læs mere om retningslinjer i dette link til Horsens Kommunes hjemmeside: https://horsens.dk/Fritid/Idraet/Idraetsprisen.

Ud fra en gennemgang af HBK's Facebook-sider har jeg lavet vedhæftede dokument med spillere, som jeg mener har kvalificeret sig til at komme med til festlighederne hos borgmesteren. Det er muligt, at jeg har overset nogen, men alle forældrene bedes selv følge op på dette, og de skal selv sørge for tilmeldingen til arrangementet. Der er deadline 21/1-20. Dog vil holdlederne af vores 2 vindende ungdomshold sørge for tilmelding af holdene/spillerne til arrangementet.

Følgende informationer skal bruges ved tilmeldingen:

Klub: Horsens Badminton Klub

CVR: 29267456

Forbund: Badminton Danmark

Træner: Peter Mikkelsen, mail: [email protected]

Dokumentation: resultater kan findes på Badminton Player og screen dumpes herfra til eksempelvis Word-fil.

Jeg håber, at alle HBK's mesterskabsvindere har lyst og mulighed for at møde op den 4/2-20 kl. 17 til dette festlige arrangement. Husk at komme i klubtrøjen og medbring jeres medaljer fra mesterskaberne.

Og så gælder det bare for alle om at give den fuld gas til træning og turneringer i 2020, hvor der er nye mesterskabsmedaljer på spil :-)

 Med venlig hilsen

 HBK's Ungdomsudvalg

Se dokumentet HER!