Klubnyheder

Årets klub og ildsjæl kåret i DGI Sydøstjylland Badminton

27. april 2021, 09.28

Bedste Badmintonklub i Sydøstjylland

Horsens Badminton Klub modtager den fornemme pris som Årets Badmintonklub på grund af de mange initiativer, de har fået til at lykkes under Corona-nedlukningen. Klubben har tilmed haft medlemsvækst under de svære tider. Dermed er Horsens Badminton Klub blevet Danmarks 8. største badmintonklub.


Succesfulde projekter for børn

Horsens Badminton Klub har med stor succes afviklet forløb med børnehaver for at introducere de yngste for inspirerende leg, boldspil og motorisk træning, som badminton kan tilbyde. Klubben har ligeledes haft et godt projektforløb for børn med autisme og ADHD, hvilket har resulteret i, at træningsholdet kan oprettes permanent.


Årets ildsjæl i Sydøstjylland

Særligt én frivillig har skilt sig ud i det Sydøstjyske. Nemlig Jeppe Kjeldbjerg, der er træner i Horsens Badminton Klub.


”Jeppe har været tæt på ustoppelig i de tiltag, han løbende har sat i søen for at sikre sammenholdet blandt klubbens ungdomsspillere under Corona-nedlukningen. Han har knoklet for at der, til trods for en lukket hal, har været og stadig er tilbud til klubbens ungdomsspillere,” lyder i én af indstillingerne.

Jeppe Kjeldbjerg får prisen for Årets Ildsjæl på grund af hans mange initiativer for at holde gang i klubbens ungdomsspillere og hjælpetrænere. Jeppe Kjeldbjerg har blandt andet været primus motor på online træningstilbud, online banko, skattejagt for familier og gennem ugentlig kontakt med de unge trænere, har han formået at opretholde gejsten hos dem.


Alle er vigtige medlemmer

Med ugentlige træninger for U9-U11, U11-U13 og U15-U17-spillere har Jeppe haft fokus på, at der skulle være et tilbud for alle ungdomsspillere.

”Det er kendetegnende for Jeppe, at han altid tænker på alle klubbens ungdomsmedlemmer. Der er ingen medlemmer, der er vigtigere end andre, og han har lagt enorme mængder af energi i at sikre sig, at der her i Corona-perioden har været et tilbud fra klubben til alle ungdomsspillere uanset alder og niveau,” lyder det i én af indstillingerne.

Stort tillykke til HBK og ikke mindst til Jeppe Kjeldbjerg, for hans kæmpe indsats for klubben.Klubnyheder