Klubnyheder

Indendørsidrætten holdes stadig nedlukket i Danmark

26.02.2021

Bestyrelsen i HBK har holdt møde på bagkant af gårsdagens udmelding fra regeringen omkring lempelse af Corona-restriktionerne i landet. Desværre bliver der ikke på nuværende tidspunkt åbnet op for indendørsidrætten, herunder badminton.

HBK holdes derfor fortsat lukket. Ud fra de givne udmeldinger vurderer bestyrelsen, at det er mest sandsynligt, at vi kan spille fjer i vores hal igen efter påske. Men vi vil fortsat følge situationen tæt, og vi har stærke forhåbninger om, at vi i foråret kommer tilbage til badmintonbanerne, og at sæsonen i år bliver forlænget. Ligeledes har vi modtaget udmeldinger fra Badminton Danmark og DGI Badminton, at holdturneringen vil blive genoptaget, når vi kommer i gang igen.

Klubbens ungdomsafdeling og seniorafdeling vil fortsat arbejde på at tilbyde online træningshold samt nye udendørs træningshold, hvor spillerne kan træne sammen i lidt større grupper - selvfølgelig under sikre forhold og efter myndighedernes anvisninger. Men det at træne sammen i et fællesskab er bare meget mere givende end at træne for sig selv foran en skærm - og det specielle sociale sammenhold i HBK må ikke gå tabt.

Vi håber, at alle vores medlemmer er ved godt mod, og at I med tålmodighed vil vente på, at vi må åbne op igen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Horsens Badminton Klub Christian Jakobsen, formand