Familiefjer, lør. 11.30-12.30

Bliv medlem
Familiefjer

Indmeldelse kræver blot at I udfylder "Ny Spiller" formularen. Formularen bliver efterfølgende sendt til klubben, som skal godkende tilmeldingen. Når tilmeldingen er godkendt, modtager I et link til Holdsport, hvori betalingen skal foretages og herefter er tilmeldingen til holdet gennemført.

Et medlemskab i Horsens Badminton Klub består dels af et medlemskontingent og en pris pr. træningshold. Medlemskontingent opkræves sammen med det første træningshold. Vælger man flere træningshold, så betales medlemskontingentet således kun én gang. 

HBK tilstræber at skabe homogene træningshold til gavn for spillerne. Det er altid træneren og ungdomsudvalg, som bestemmer om en spiller kan deltage på klubbens træningshold.

Via Holdsport skal/kan der meldes til og fra træning, kampe og klubbens øvrige aktiviteter. Melder du dit barn ind er det vigtigt, at det er barnets personlige informationer og egen e-mail der oplyses. Der kan tilføjes ekstra mailadresser på de personlige profiler. Ligeledes kan der via barnets profil oprettes forældreprofil(er), således informationer også kan tilgå forældre direkte.

Kontingentbetaling

Kontingentbetaling foregår udelukkende via online betaling med Dankort/Kreditkort eller MobilePay på Holdsport.

Der vil være et betalingsvindue at finde under din spillerprofil, efter første kontingentopkrævning er udstedt.

Denne sendes per e-mail, der ligeledes indeholder et betalings-link.

Holdkontingent
Familiefjer, lør. 11.30-12.30

1 årlige træk


Dato Beløb
15. sep 1.500,00 kr
Medlemskontingent - Ungdom

1 årlige træk


Dato Beløb
15. sep 500,00 kr
Bemærkninger

Banen bliver "udlejet" via ungdomsspillerens medlemsskab, men HBK forlanger at de spillere der er med på Familiefjer oprettes i medlemssystemet.