Julehilsen fra DGI
Klub: Horsens Badminton Klub
Publiceret af: Thorkil Rasmussen
Dato: 21-08-2018 12:09:29
Kategori: Generelt
     

Julehilsen
Kære klubber, trænere og frivillige
Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart sænker julefreden sig. Inden fjerboldene ligger helt stille ude i hallerne i det ganske land, vil Badminton Danmark og DGI ønske jer en glædelig jul og godt nytår. Vi ser tilbage på et fantastisk år med mange sportslige oplevelser samt en fremgang af medlemstallet. Det fylder os med optimisme og troen på, at vi kan få endnu flere til at spille badminton. På den baggrund vil vi opfordre jer alle til at få indberettet jeres medlemstal og være med til at skrive endnu en god historie.
I 2019 arbejder vores organisationer også videre på at inspirere endnu flere unge, voksne og ældre til at dyrke vores elskede sport, så vi kan få flere medlemmer i jeres klubber. Jeres medlemmer er hele fundamentet for vores sport og udvikling heraf.
I år afholdte vi Badmintonforum med stor succes, hvorfor vi gentager succesen igen i 2019. Den 11. maj afholdes Badmintonforum i DGI Huset, Vejle. Vi vil opfordre jer alle til at notere datoen og gribe muligheden for en masse inspiration og sparring med andre badmintoninteresserede.
Fællesskab er en grundsten, uanset om vi taler om bredden eller eliten. Det er vores fællesskab, der løfter vores sport og får flere til at spille badminton. Fællesskabet er også med til skabe og drive et eliteprogram, som gennem årtier har bevist sit værd, som et helt unikt stykke dansk  eliteudviklingsprojekt, der kontinuerligt udvikler danske badmintonspillere til den absolutte verdenselite.
Derfor fortsætter Badminton Danmark og DGI også vores gode samarbejde til fælles bedste og gavn for alle klubber og spillere. I 2019 ser vi frem til at fuldbyrde samarbejdet omkring de fælles bredde- og konkurrenceaktiviteter og se effekterne af den nye sæsonplan.
På gensyn ude i hallerne.
Glædelig jul og godt nytår
Preben Buchholtz, DGI & René Toft, Badminton Danmark 

 

Kontakt

Horsens Badminton Klub
Sognegårdsvej 4
8700 Horsens
Tlf.: 71 74 15 90
Email: mail@hbkbadminton.dk